Dutch Pro Wrestling - vrijdag, 03 juni 2022

DPW POWERSLAM, EERSTE RIJ UITVERKOCHT!

Koop nu uw kaarten voor DPW Powerslam, ons LIVE WRESTLING event op zaterdag 25 juni!
 
Onze eerste rij is geheel uitverkocht, maar we hebben nog enkele kaarten voor de 2e rij beschikbaar!
 
Ook de overige rijen en kindertickets zijn nog verkrijgbaar!
 
Twijfel geen moment en wees er snel bij!
Kaarten zijn eenvoudig te bestellen via www.dpwshop.nl
 
Tot 25 juni bij DPW Powerslam!

ROCKY JONES IS READY TO POWERSLAM:

De uit België afkomstige Rocky Jones zal op 26 juni aanstaande zijn Dutch Pro Wrestling debuut gaan maken in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam).
 
“The Belgium Moviestar” timmert ondertussen al een tijdje flink aan de weg. Zo is hij al actief geweest in landen als Duitsland en Engeland.
 
Tijdens Dutch Pro Wrestling Powerslam komt hij de DPW-ring onveilig maken.
 
Het is op dit moment nog niet bekend tegen wie de debutant het zal gaan opnemen! Hou onze sociaal media goed in de gaten want zodra dit bekend is zullen we dit aankondigen!

POWERSLAM UPDATE: TAG TEAM ACTION

Tijdens Fully Charged wisten de gebroeders van Kunder hun wedstrijd tegen de Havana Club te winnen. Echter is Christo Cohiba niet te spreken over hoe Long & Thick hun overwinning wist veilig te stellen. Hij heeft aangegeven dat hij voelt dat hem en zijn tag team partner Carlos Roberto onrecht is aangedaan.
 
Daarom heeft Cohiba nu de eis gesteld tot een rematch die tijdens Dutch Pro Wrestling Powerslam, op zaterdag 25 juni aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) moet gaan plaatsvinden.
 
Bas en Mot van Kunder hebben al laten weten hier geen probleem mee te hebben en kijken er al naar uit om de luidruchtige Cohiba wederom de mond te snoeren.
 
Echter heeft Cohiba aangegeven dat hij zelf niet instaat is om de wedstrijd te doen, aangezien hij zegt een blessure te hebben overgehouden aan de vorige confrontatie. Daarom heeft hij het verzoek ingediend of hij een vervanger mag aanwijzen om zijn plek in te nemen.
Commissaris Steve Taurus heeft hier met veel tegenzin mee ingestemd. Echter als Cohiba niet instaat is om een vervanger te regelen zal Carlos Roberto de ring alleen moeten betreden in een 2-tegen-1 wedstrijd.
 
Wij verwachten binnenkort bericht van Christo Cohiba! Wordt vervolgd!

A-BUCK IS READY TO POWERSLAM:

De in Kongo geboren Fransman A-Buck was voor het laatst in 2017 actief in de DPW-ring. Maar hij heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. Zo wist hij in 2017 de ICWA Tag Team Titles te winnen, die hij vervolgens samen met zijn tag team partner een jaar in zijn bezit had.
 
In 2020 wist hij voor de tweede keer beslag te leggen op de APC Titel. En afgelopen april wist hij de APC Tag Team Titles te winnen.
Ook timmert hij flink aan de weg met zijn rap-carrière in Frankrijk.
 
Op 25 juni aanstaande keert A-Buck nu terug naar Dutch Pro Wrestling!
 
Binnenkort zullen we bekend maken tegen wie hij het zal gaan opnemen tijdens Dutch Pro Wrestling Powerslam in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam).

COLE AIDEN IS READY TO POWERSLAM:

Cole Aiden wist tijdens Fully Charged vriend en vijand te verrassen door zijn overwinning op voormalig Kampioen Trouble Maker in zijn debuutwedstrijd. Van tevoren hadden niet veel mensen verwacht dat de debutant de ring als overwinnaar zou verlaten.
 
De zelfbenoemde Uitverkorene heeft zich als doel gesteld om de wereld te bevrijden van al het kwaad en zal tijdens Dutch Pro Wrestling Powerslam zijn vizier richten op zijn volgende tegenstander.
 
Binnenkort wordt bekend tegen wie Cole Aiden het 25 juni zal opnemen! We zijn benieuwd hoe de nieuwe Messias hierop zal reageren.