WRESTLING RAMPAGE 2019 - INTRODUCING… THE LEGENDARY LIGHTNING LEI!

Menig DPW Fan zal zich even achter de hoofd krabben bij het horen van de naam LIGHTNING LEI! Wie is dat in hemelsnaam nou weer horen we ze al denken! Maar voor wie zich een beetje heeft verdiept in de geschiedenis van het hedendaagse Nederlandse worstelaars weten dat Lightning Lei, ook bekend onder de naam TAFKALL (wat inderdaad voor The Artist Formally Known As Lightning Lei staat) een bekende naam is uit de begin dagen.

Lightning Lei vertelt het verhaal maar al te graag. Naar eigen zeggen is hij de persoon geweest die aan de wieg heeft gestaan van Freestyle Championship Wrestling (FCW) en de allereerste Nederlandse worstelshow in de jaren 90!

Het verhaal gaat dat het Lightning Lei was die mensen als Bas en Mot van Kunder, Green Nasty, Steve Taurus en Louis van Eden heeft samengebracht waarna FCW werd opgericht en het Nederlandse worstelscene nooit meer hetzelfde was.

Lightning Lei is een voormalig 2-voudig FCW Light-Heavyweight Champion. Zijn eerste heerschappij over de titel begon in 1997 en eindigde in 1999. En zijn tweede titel wist hij in 2000 te winnen die hij vervolgens een jaar later aan EMIL SITOCI verloor. En iedereen die het maar wilt aanhoren krijgt van Lightning Lei te horen dat hij de man is geweest die Sitoci beroemd heeft gemaakt. Zonder de overwinning op Lightning Lei had Sitoci nooit zo grote worstelaar geweest als we Lei moeten geloven.

De afgelopen maanden heeft Lightning Lei meervoudig ALGEMEEN MANAGER EVA LYNN lastiggevallen met het verzoek of hij zijn kunsten ook eens bij Dutch Pro Wrestling mocht laten zien, zodat de hedendaagse, jongere, DPW Fans ook eens kennis kunnen maken met de grote legende!

Tot voor kort heeft ze de deur gesloten gehouden maar met de RAMPAGE RUMBLE – op ZATERDAG 30 MAART AANSTAANDE – in aantocht, heeft ze nu besloten om Lightning Lei een uitnodiging te sturen om deel te nemen aan de Rampage Rumble!

En Lightning Lei heeft ons verblijd met een videoboodschap waarin hij zich voorstelt en zijn mening geeft over een aantal DPW Supersterren!

Wat zal de “grote legende” komen brengen voor Wrestling Rampage op zaterdag 30 maart aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam)?

 

Media

  • Show Datum: zaterdag, 30 maart 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss