THE FINAL CONFRONTATION! TROUBLEMAKER versus NICOLAS KLEISER! Alyssa Sylum in een DWANGBUIS!

Sinds vorig jaar November vindt er een ware veldslag in de ring plaats, tussen The Troublemaker en het Monster Nicolas Kleiser. En het draait allemaal maar om één persoon en dat is de gestoorde Alyssa Sylum.
 
Sinds de eerste confrontatie, stalkt zij Troublemaker, om hem toe te voegen aan haar verzameling van bizarre poppen. Zij bemoeit zich iedere keer met de wedstrijd, waardoor de scheidsrechters uiteindelijk moeten rennen voor hun veiligheid.
 
Ook de body bag match op de laatste show eindigde in een heus slagveld, waarbij worstelaars uit de kleedkamer moesten helpen om de kemphanen te kunnen scheiden! De uitslag was wederom onbeslist en daarop gaf interim-commissioner Louis van Eden heel duidelijk aan dat hij het zat was.
 
Hij bepaalde een laatste confrontatie op Summer Showdown tussen de twee giganten en hij beloofde dat Alyssa Sylum zich niet met de wedstrijd zal kunnen bemoeien.
Louis van Eden heeft bepaald dat Alyssa Sylum tijdens de wedstrijd zal worden opgesloten in een dwangbuis! Ingrijpen tijdens de wedstrijd, zal hierdoor, voor haar onmogelijk worden.
 
Kan Troublemaker zonder afleiding van buiten, de lang verwachte overwinning binnen halen op Kleiser. Of laat het monster zien, dat hij ook zonder zijn side-kick, de AHDH Warrior kan verslaan.
 
Bent u er ook bij?
 
DPW Summer Showdown wordt gehouden in de Hoekstee te Hoek van Holland.
De Hoekstee, Mercatorweg 50, Hoek van Holland
Zaterdag 23 september 2023, zaal open 19:00 uur, showtime 19:30 uur
 
Kaarten kunt u eenvoudig in onze webshop aanschaffen via www.dutchprowrestling.nl
  • Show Datum: zaterdag, 23 september 2023
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss