DPW SUMMER SHOWDOWN - A - BUCK versus SCOTTY VALENTINE versus AERION versus STEVE KUNINGAS

Fatal 4 way matches zijn binnen Dutch pro Wrestling inmiddels een publiekfavoriet geworden, meerdere worstelaars tegelijk, veel actie, smerige trucjes en verrassende samenwerkingen (terwijl het toch echt ieder voor zich is).
Uiteraard luisteren wij daarnaar en dus op DPW Summer Showdown gaat er wederom zo'n wedstrijd plaatsvinden.
 
A-Buck behoeft eigenlijk geen introductie. De Congolees stond voor het laatst in de ring bij Dutch Pro Wrestling en toen stond hij tegenover onze eigen Axl Star. Natuurlijk zou A-Buck graag zijn comeback willen vieren met een overwinning, maar dat is niet alleen aan hem.
 
De flamboyante Scotty Valentine heeft al eerder laten zien wat hij kan sinds zijn debuut tijdens Fight 2 surive afgelopen jaar, maar dat was in een tag-team wedstrijd. Een fatal 4 way is toch echt andere koek.
 
Aerion is de meest ervaren in deze groep, als het om multi-man wedstrijden gaat, en ook deze keer zal “The artist” proberen om het canvas naar zijn hand te zetten en zijn handtekening willen schrijven, onder een weer een geslaagd kunstwerk, op weg naar nog betere dingen in de toekomst.
 
Is er dan nog een wildcard in deze wedstrijd? Jazeker!
 
Steve Kunigas maakt zijn Dutch pro Wrestling debuut. “The Nordic Lion, heeft in zijn inmiddels 15 jaar durende carrière geworsteld in België, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk... maar nog nooit in Nederland. Daar gaat op 23 september verandering in komen. En het zou toch wat zijn als hij er ook meteen met de winst vandoor gaat.
 
In een Fatal 4 Way kan immers alles gebeuren. Kom het Live bekijken!
 
DPW Summer Showdown wordt gehouden in de Hoekstee te Hoek van Holland.
De Hoekstee, Mercatorweg 50, Hoek van Holland
Zaterdag 23 september 2023, zaal open 19:00 uur, showtime 19:30 uur
 
Kaarten kunt u eenvoudig in onze webshop aanschaffen via https://www.dutchprowrestling.com/shop/
  • Show Datum: zaterdag, 23 september 2023
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss