DPW FULLY CHARGED – MARK KODIAK versus ÆRION

 
Op DPW Fully Charged brengen we een wedstrijd die nog niet eerder heeft plaats gevonden, al troffen deze twee heren, elkaar wel op de laatste show bij DPW Fight 2 Survive in een Survivor Series wedstrijd.
Het was echter 'The Artist', die 'The Grizzly Renegade' pinde na de finisher van Ærion, 'The Artist Touch' en hij daarmee Kodiak elimineerde van de Survivor Series wedstrijd!
Dit vraagt uiteraard naar meer confrontatie tussen deze twee en commissioner Steve Taurus zag een één tegen één wedstrijd voor DPW Fully Charged meteen zitten.
Kodiak zal zijn verlies graag in deze wedstrijd willen rechtzetten. Ærion ziet Kodiak alleen maar als een 'stepping stone' en een winst over deze veteraan zal hem zeker geen windeieren leggen.
Echter liep een vorige confrontatie met een veteraan, genaamd Santos, voor Ærion niet goed af en Kodiak is er ook geen één om te onderschatten.
Al is Ærion niet vies van een onderhandse tactiek hier en daar. Dus reken er maar op, dat de scheidsrechter hier een hoop werk aan zal hebben.
Mis deze bijzondere confrontatie niet en bereid je voor op een avond vol spanning en sensatie, want de ring zal schudden bij Dutch Pro Wrestling's Fully Charged!
Kaarten zijn nu in de verkoop en kunt u eenvoudig in onze webshop aanschaffen via https://www.dutchprowrestling.com/shop/
  • Show Datum: zaterdag, 03 februari 2024
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss