DPW FULLY CHARGED – NICOLAS KLEISER versus GRIDLOCK

Wie o wie kan het ‘Monster’ Nicolas Kleiser stoppen? Het spoor van vernieling dat hij samen met Alyssa Sylum door DPW trekt lijkt maar niet op te houden.
 
Commissioner Steve Taurus was verrast toen Alyssa kwam vragen om een specifieke wedstrijd. Zij had vanuit België een duistere boodschap gekregen dat ‘Kleiser wel eens even net zo klein gemaakt zou worden als haar poppetjes’. We zullen u de details besparen, maar u kunt zich vast inbeelden hoe Alyssa op deze boodschap reageerde.
 
Wie er achter deze boodschap zat? Gridlock.
 
Deze Belgische worstelaar staat normaal bekend als ‘The Hero Hunter’, maar het lijkt erop dat hij zijn zinnen heeft gezet om ‘The Monster Hunter’ aan zijn lijstje namen toe te voegen. En dat is niet zonder reden, hij is de afgelopen jaren zeer succesvol en heeft meerdere titels veroverd in de FWF en PWA.
 
Één ding zal zeker in zijn voordeel werken: Deze man wordt gedreven door chaos en met een getergde Alyssa in de buurt? Dan kunnen we erop rekenen dat hij alle chaos krijgt die hij zich maar kan wensen.
 
Bereid je voor op een avond vol spanning en sensatie, want de ring zal schudden bij Dutch Pro Wrestling's Fully Charged!
 
Kaarten zijn nu in de verkoop en kunt u eenvoudig in onze webshop aanschaffen via https://www.dutchprowrestling.com/shop/
  • Show Datum: zaterdag, 03 februari 2024
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss