DPW FULLY CHARGED – FOURWAY MATCH - STEVE KUNINGAS vs SCOTTY VALENTINE vs COLE AIDEN vs DARKMONDO

Inmiddels is The Fatal Fourway Match een publiekslieveling geworden binnen Dutch pro Wrestling.
 
Vier man in een wedstrijd, met uiteindelijk één winnaar, het concept klinkt wellicht simpel, maar dat valt voor de participanten vies tegen.
 
Tijdens DPW Summer Showdown afgelopen jaar, hebben Scotty Valentine en “The Nordic Lion” Steve Kuningas dat aan de lijve kunnen ondervinden. Beiden grepen toen echter naast een overwinning en ook onze messias Cole Aiden wist niet tot winst te komen, toen hij tijdens DPW Powerslam, door de andere drie deelnemers herhaaldelijk de ring uit werd gebonjourd.
 
Het mag duidelijk zijn, alle drie de heren snakken naar een overwinning. Wat houdt ze dan nog tegen?
 
Een wildcard in de vorm van “The Belgian Colossus” Darkmondo die tijdens Fully Charged zijn debuut zal maken bij Dutch Pro wrestling.
 
Deze voormalige houder van verschillende singles en tag team titels in Europa wil niets liever dan iedereen die in de ring staat verpletteren.
 
Bereid je voor op een avond vol spanning en sensatie, want de ring zal schudden bij Dutch Pro Wrestling's Fully Charged!
 
Kaarten zijn nu in de verkoop en kunt u eenvoudig in onze webshop aanschaffen via https://www.dutchprowrestling.com/shop/
  • Show Datum: zaterdag, 03 februari 2024
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss