DPW POWERSLAM – NICOLAS KLEISER versus GRIDLOCK versus STEVE KUNINGAS versus LEGION VON CREED

Na zijn winst op Fully Charged staat “The Nordic Lion” Steve Kuningas op Powerslam wederom in een Fatal Fourway wedstrijd. Wil Kuningas zijn succes een vervolg geven, dan mag hij zijn borst nat gaan maken, want zijn tegenstanders liegen er absoluut niet om.

Ten eerste ‘The Monster Hunter' Gridlock die op Fully Charged zijn wedstrijd tegen Kleiser verloor, maar daarna zijn beklag heeft gedaan bij Commisioner Steve Taurus. Dit omdat er volgens hem niet genoeg chaos in de wedstrijd zat en dat is nu net zijn drijfveer om te winnen.

Commissioner Steve Taurus vind dat Gridlock zijn grootspraak waar moet gaan maken en heeft besloten naast Steve Kuningas nog twee zwaargewichten aan de wedstrijd toe te voegen, onder het motto hoe meer zielen hoe meer “vreugd”.

Kleiser laat geen gelegenheid aan zich voorbij gaan om nog meer poppetjes te verzamelen voor de lichtelijk ontspoorde Alyssa Sylum en alsof dat nog niet genoeg is voor een wedstrijd is er uiteraard een behoorlijk onberekenbare factor.

Niemand minder dan “The Dark Guardian” Legion von Creed maakt in deze toch al behoorlijk losgeslagen Fatal Fourway zijn Dutch Pro Wrestling debuut.

Een Fatal Fourway waarbij Steve Kuningas veruit de “normaalste” van het stel is...

Chaos verzekerd!

  • Show Datum: zaterdag, 01 juni 2024
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss