Dutch Pro Wrestling - dinsdag, 30 augustus 2022

DPW HIGH VOLTAGE - Zondag 18 SEPTEMBER!! powered by POPPODIUM VOLT!

U leest het goed! Naast DPW Summer Showdown in september, brengen wij nog een show voor u in Sittard, genaamd, hoe kan het ook anders, DPW High Voltage!
 
Op zondag 18 september aanstaande zullen de worstelgladiatoren van Dutch Pro Wrestling hun opwachting maken in Poppodium Volt!
Worstelaars uit binnen- en buitenland zullen 18 september aanwezig zijn om Poppodium Volt op zijn grondvesten te laten schudden! Wat te denken van voormalig Utopia inwoner Emil Sitoci! En uiteraard, zal de 130 kilo zwaarwegende Nederlandse Kampioen Mark Kodiak, met zijn gevreesde finisher The Grizzly Bomb, niet ontbreken.
 
Ook het kleurrijke en flamboyante tag team bestaande uit de broers Bas en Mot van Kunder zullen aanwezig zijn! Deze lokale helden – samen bekend onder de teamnaam Long & Thick – behoren al meer dan 20 jaar tot de top van de Europese team-worstelen wereld, en hebben meerdere titels in binnen- en buitenland op hun naam staan.
 
Ook de gespierde krachtpatser Trouble Maker en het grote talent binnen het worstelen, “The Rockstar” Axl Star zullen aanwezig zijn!
 
De actie van de worstelaars wordt omlijst door de klanken van Mt. Atlas. De band die in 2019 nog de openingsact was van Pinkpop. Mt. Atlas zijn met hun combinatie van post-punk, vuigheid en podium acrobatiek een perfecte aanvulling het spektakel wat we van Dutch Pro Wrestling kunnen verwachten tijdens High Voltage!

Mt. Atlas, die zelf ook grote worstelfans zijn, zullen alles uit de kast trekken voor deze speciale show en zullen het publiek vermaken met hun reputatie bestaande uit herkenbare nummers, historische meezingers en hun eigen nummers!
 
De combinatie van Poppodium Volt, Mt. Atlas en Dutch Pro Wrestling zullen bij de aanwezige fans binnenkomen als een Superkick! Dus bereid je voor op een spectaculaire show bestaande uit muziek en worstelen en bestel je kaarten vandaag nog via de website van Poppodium Volt!
 
Datum: zo 18 sep
Locatie: Poppodium Volt
 
Website: €15,00
Deurprijs: €17,50
 
Open: 15:00 uur
Aanvang: 15:00 uur
Sluiting: 19:00 uur
 
Let's Rock and Wrestle!

facebook     twitter     youtube     google     rss